19 nov 2006, 8:42

Не го прави! 

  Poesía
583 0 5
Не го прави...
тя не го заслужава!
В нощта блести,
навярно мисли,
че те притежава
Погледът ти...
всичко казва,
а там... уви,
няма раздяла
И нейният...
уж безразлично
показва -
сама е и
си остава такава!
Мога да устоя,
ти способен ли си?
В ума ти
аз съм шумът,
заглушаващ
нейните приказки
Искаш да чуваш
само мене,
но как... как
да съм сигурна,
че поредната
хубава фигура,
няма по същия начин
да те отнеме?
С твоя...
изчерпателен поглед,
който...
всички опиянява
С онзи,
жадния оглед,
научен... бързо
да преценява
И с мойта усмивка,
свикнала... властно
да пристрастява
Преборих се
с присвити очи,
бавно ще се превънеш
в "Тогава..."
Моля те!
Не го прави...
може би тя
не го заслужава
  ...

© Мирослава Грозданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??