Самотата е отмора,
не ми е тъжно, не и не.
Имам време, имам много,
така ми е съвсем добре.
Не ми е топло, а самотно
и не искам климатик,
тъй отдавна бях животно,
а сега съм невротик.
Нямам спомен,
трих грижливо,
но отново
ме заливат
мигновени настроения
и объркани решения.
Не ми е тъжно, не и не,
не ми е гузно, а добре.
Сега, когато си далече
най-сетне се наспивам вечер. |
© Фредерик Todos los derechos reservados