Jun 8, 2005, 9:54 PM

Не и не 

  Poetry
916 0 5
Самотата е отмора, не ми е тъжно, не и не. Имам време, имам много, така ми е съвсем добре. Не ми е топло, а самотно и не искам климатик, тъй отдавна бях животно, а сега съм невротик. Нямам спомен, трих грижливо, но отново ме заливат мигновени настроения и объркани решения. Не ми е тъжно, не и не, не ми е гузно, а добре. Сега, когато си далече най-сетне се наспивам вечер.

© Фредерик All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??