1 ene 2006, 23:33

Не идвай... 

  Poesía
663 0 1
Не идвай вечер във съня ми
където ангели живеят!
Не ме буди,не ме събуждай..
щом друга има в твоя ден!
Не убивай малката надежда в мене,
която вечно ще живее!
Не идвай,моля те!Недей!
Страх изпитвам аз от всичко..
Дори от твойте ръце в съня си!
И от лика ти тих,красив!
Не идвай,щом не си желан!
Върви в твоя свят измислен!
Не ме буди,остави ме в моя сън!
Да живея така както ти живееш с нея вън!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??