29 oct 2005, 9:36

Не искам 

  Poesía
791 1 0
             Искам да си тръгна.
             Искам да избягам.
             Но не от теб.
             От себе си искам да избягам.
             От миналото ме боли.
             Ранена е душата ми.
             Ще можеш ли да ме спасиш.
             Ще дойдеш ли да ме прегърнеш.
             Само ти можеш да ме спреш.
             Само един поглед.
             Една истина.
             Една дума.
             Кажи ми "Обичам те".
             Ако искаш при теб да остана -
             кажи го.
             Не искам прегръдка за сбогом.
             Не искам целувка,
             сподавена в сълзи.
             Не искам изстрадали спомени.
             Не бягай от любовта.
             Не се страхувай.
             Не ме оставяй да си тръгна.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??