Oct 29, 2005, 9:36 AM

Не искам 

  Poetry
758 1 0
             Искам да си тръгна.
             Искам да избягам.
             Но не от теб.
             От себе си искам да избягам.
             От миналото ме боли.
             Ранена е душата ми.
             Ще можеш ли да ме спасиш.
             Ще дойдеш ли да ме прегърнеш.
             Само ти можеш да ме спреш.
             Само един поглед.
             Една истина.
             Една дума.
             Кажи ми "Обичам те".
             Ако искаш при теб да остана -
             кажи го.
             Не искам прегръдка за сбогом.
             Не искам целувка,
             сподавена в сълзи.
             Не искам изстрадали спомени.
             Не бягай от любовта.
             Не се страхувай.
             Не ме оставяй да си тръгна.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??