5 oct 2011, 10:11

Не искам 

  Poesía » De amor
507 0 1

Не искам да съм аз за теб без смисъл.

Не искам да се пазиш да ме имаш.

Не искам и да се страхуваш мислено,

че лошата във мен ще заобичаш.

 

Не искам пак да бягаш от целувките.

Не искам да те моля за усмивка.

Не искам да ти виждам и преструвките.

Прости ми, но не съм наивна...

 

Не искам с празен поглед да ме гледаш.

Не искам хлад  да чувствам, вместо нежност.

Не искам и душата ми да страда,

отхвърлена, пропаднала във Ада.

 

Не искам да си чужд и все далече...

Не искам да те виждам вече!

Омръзна ми от себе си да тичам...

Убий ме, но не искам да обичам!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??