Не искам да съм аз за теб без смисъл.
Не искам да се пазиш да ме имаш.
Не искам и да се страхуваш мислено,
че лошата във мен ще заобичаш.
Не искам пак да бягаш от целувките.
Не искам да те моля за усмивка.
Не искам да ти виждам и преструвките.
Прости ми, но не съм наивна...
Не искам с празен поглед да ме гледаш.
Не искам хлад да чувствам, вместо нежност.
Не искам и душата ми да страда,
отхвърлена, пропаднала във Ада.
Не искам да си чужд и все далече...
Не искам да те виждам вече!
Омръзна ми от себе си да тичам...
Убий ме, но не искам да обичам!
© Ивона Иванова All rights reserved.