30 jul 2008, 12:39

Не искам 

  Poesía » De amor
1046 0 4

Не искам да те обичам!

 

Не искам да те сънувам!

 

Не искам за теб да бленувам!

 

Не искам по теб да страдам!

 

Не искам да се самообвинявам!

 

Не искам да те копнея!

 

Не искам за теб да живея!

 

Не искам ти да си ми всичко!

 

Не искам само в теб да откривам любовта си!

 

Не искам да се питам истина ли си

 или поредната лъжа си!

 

Не искам да се чувствам...

 като птица без крила, без обичта ти!

 

Не искам без теб душата ми...

 да е като в пустиня!

 

Не искам да стоя сама,

 озъртаща се, за  да видя твоя диря!

 

Не искам мъка, обземаща ме изцяло!

 

Но... боли!

 

Боли - сърцето кърви...

 

И ножът още в раната стои...

 

Сърце, което бе от тебе пленено

 

и само за тебе отредено...

 

Не виждаш ли мъката в моите очи?

 

Не искаш да чуеш гласа на душата ми...

Как крещи... Прости...

 

© Ирена Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??