5 may 2011, 18:57

Не искам 

  Poesía » De amor
495 0 1

Не искам нищо,
спрях да търся.
Под камък в дълбокия океан,
сгушена, сама,
оставих моята надежда.

Срещни ме случайно
по път от цветя,
целуни ме нежно,
дай ми топлина,
погледни в очите ми
колко те жадувам,
кажи ми тихо със очи
Теб обичам само...

Не искам нищо,
спрях да търся.
В теб и сърцето си оставих...
Поне през рамо
да ме бе видяла,
как след теб останах
със сломена глава
пред самотата.

© Вълко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сам по себе си коментара е коментар, затова поне ми кажи какво мислиш
Propuestas
: ??:??