20 jun 2019, 8:46

Не искам да заспивам! 

  Poesía » De amor
426 8 5

Не искам да заспивам и секунда, 

защото са кошмарни тези сънища, 

в които ме обзема страх, че чудото, 

не ще ме претворява в бъдеще. 

Не искам да заспивам нито миг, 

без твоите целувки и горещо тяло. 

Зависимост си моя. Наркотик. 

Една безкрайност на началото. 

Не искам да заспивам! Ще те чакам. 

Дори в очите ми да си мираж от жажда. 

Сълзите вече с болка съм изплакал − 

душата ми в любов да се преражда! 

Не искам да заспивам. И признавам си − 

за тебе дни и нощи съм бленувал! 

Не може да е влюбено и разминаване. 

Наяве те желая! Не, сънувана!... 

 

Стихопат.

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??