Не искам да мълча в такъв свят,
виждам, че най-бедните страдат,
тука имаме един ближен, брат,
чувам как стене в тая неправда!
Лидерът от властта се привлече,
гледа първо своя, после твоя хал,
кредитът на доверието ни изтече,
затова за твоята съдба ми е жал!
Като го избират - клетва дава,
че ще защитава твоя интерес,
но на чужди сили ни продава
от много време и дори до днес!
Викай неволята, тя ще те избави,
откъде идва проблемът е ясно,
със злото можеш да се справиш,
да поставим тая сглобка натясно!
© Георги Todos los derechos reservados