9 июн. 2023 г., 19:19  

Не искам да мълча в такъв свят! 

  Поэзия » Гражданская
392 0 0

Не искам да мълча в такъв свят,

виждам, че най-бедните страдат,

тука имаме един ближен, брат,

чувам как стене в тая неправда!

 

Лидерът от властта се привлече,

гледа първо своя, после твоя хал,

кредитът на доверието ни изтече,

затова за твоята съдба ми е жал!

 

Като го избират - клетва дава,

че ще защитава твоя интерес,

но на чужди сили ни продава

от много време и дори до днес!

 

Викай неволята, тя ще те избави,

откъде идва проблемът е ясно,

със злото можеш да се справиш,

да поставим тая сглобка натясно!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??