17 ago 2013, 17:04

Не искам вече да се връщам 

  Poesía » Otra
624 0 5

Отивам си от този свят,
в друг по-голям и по-далечен,
щом тръгна си от мен, умрях
по пътя към самата вечност...


Там ще се преродя в звезди,
във корените на тревите,
във шепа капки, в две мечти,
дори в любови неоткрити.

Едно е сигурно - в човек,
не искам пак да се превръщам
на този свят, ала без теб
не искам вече да се връщам...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??