4 nov 2021, 13:19

Не изпускай мига 

  Poesía » Filosófica
323 0 0

Не изпускай мига

 

Говори с баба си, без в телефона си да ровиш,

послушай майка си, че тази рокля не ти отива,

дори баща си, който под мустак мърмори,

че за този тип си твърде умна и красива...

 

Не се карай, а се забавлявай с брат си,

давай гримовете си на по-малката си сестра,

прегръщай често майка си и баща си

и им прощавай бързо след кавга...

 

Не изпускай нито един миг близките си да разсмееш,

да им кажеш че ги обичаш и да ги прегърнеш...

Може сега да те ядосват, нараняват и изнервят,

но повярвай ми, ще мечтаеш този миг да върнеш...

 

27.09.2021

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??