2 oct 2008, 13:40

(Не)канена 

  Poesía » De amor
449 0 2

Ти държиш често отворени прозорците си.
Така че някой ден мога да нахълтам неканена,
въпреки забраната ти да го правя.

Ето ти още една причина да обичам
това,
че пушиш...

© Станислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??