Не ме е страх от дъжд пороен -
родена съм под хиляди звезди ,
Вселената на дланите ми е заспала
и милвам я дори и да вали...
Не ме е страх от океана,
нито пък от бурните вълни...
Дори когато е студено,
ще те стопля върху моите гърди
и с ангелска ръка ще те погаля...
В очите ти за всичко ще забравя...
Не ме е страх... За теб, Живот
сърцето ми е пълно с майчина любов...
© Росица Иванова Todos los derechos reservados