23 ago 2006, 0:07

Не ме и обичай 

  Poesía
649 0 2

Знам, че ти си с друга, знам.

Знам, нежността си даваш, знам.

Тя преграща те, но ти си леко студен.

Знаеш, че тя не може да е като мен!

Ти започваш да балнуваш

Сякаш явно пак сънуваш

Виждаш моя силует и към него трагваш ти...

Но това е само сянка от нежни спомени.

Искаш пак да ме докоснеш

и в прегръдките ти силни аз да се топя!

Искаш... но аз не мога - нямам сила за това.

Нека пак да те обичам като преди,

но това не е тъй лесно, разбери.

Това е любов с две лица,

която лекичко руши нашите сърца.

Знай, не мога повече така, знай,  за теб

съм готова дори да умра!!!

Сега си ти с нея, а аз за теб не спирам да копнея.

Ще дойдеш, но ще бъде късно и

всичко в сърцето ми ще бъде пусто.

Знам, че нея предпочиташ ти,

въпреки всичките лъжи.

Аз зная, че ти нея обичаш

и не веднъж и се вричаш...

Това ще бъде моя глас,дори

Да плача всяка нощ аз:

„Стига... не отричай... Не, не... Не ме и обичай...”

© Теодора Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много е добро в такова положение съм
  • Във всичко което си написала си противоречиш...
    Иска теб , плаче за теб , а нея обича ...
    Много интересно...
    Звучи като чалга песните !
Propuestas
: ??:??