13 oct 2009, 15:49

Не ме очаквай 

  Poesía » De amor
473 0 4

Не ме очаквай,

не разбра ли,

два свята сме,

различни при това.

Аз... устремена към безкрая,

ти - вглъбен във свойта самота.

 

Не ме очаквай,

не съм готова за това -

да тръпна и да предизвиквам тръпки,

това не е силата на моята душа.

 

Не ме очаквай -

неизвестността ме плаши,

отдръпвам се сега

и някъде... все някъде във всемира

ще открия своята следа.

© Микена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??