Не ме очаквай,
не разбра ли,
два свята сме,
различни при това.
Аз... устремена към безкрая,
ти - вглъбен във свойта самота.
Не ме очаквай,
не съм готова за това -
да тръпна и да предизвиквам тръпки,
това не е силата на моята душа.
Не ме очаквай -
неизвестността ме плаши,
отдръпвам се сега
и някъде... все някъде във всемира
ще открия своята следа.
© Микена All rights reserved.