12 sept 2011, 0:58

Не ме питай 

  Poesía » De amor
691 0 7

        НЕ МЕ ПИТАЙ

Скъпи мой, не ме питай

пиша ли стихове още,

още ли гледам звездите,

плача ли тихичко нощем.

 

Скъпи мой, не ме питай

още ли страдам безумно,

още ли лесно се влюбвам

и обичам ли все така бурно.

 

Скъпи мой, не ме питай

усмивка ли нося фалшива,

още ли искам да вярвам,

че дори и тя ми отива.

© Толина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??