12 oct 2013, 16:25

Не ме преправяй 

  Poesía » De amor
811 0 6

            Не ме преправяй

 

 

Не ме ли искаш? Давай, отпиши ме!

Ту съм наивна, ту  пък леко горда...

Но ще сгрешиш тотално, ако мислиш,

че може би за теб не съм достойна...

 

Не ме преправяй! Искам да съм себе си!

Във силите подкрепящи ме вярвам

и ти го виждаш... Като черен лебед съм -

различна съм, ранима, уникална...

 

Ако ме искаш, просто прегърни ме!

Не виждаш ли как в тебе се разтапям...

Помилвай ме, сълзите избърши ми,

накарай ме докрай да ти повярвам...

 

 

 

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??