Oct 12, 2013, 4:25 PM

Не ме преправяй 

  Poetry » Love
809 0 6

            Не ме преправяй

 

 

Не ме ли искаш? Давай, отпиши ме!

Ту съм наивна, ту  пък леко горда...

Но ще сгрешиш тотално, ако мислиш,

че може би за теб не съм достойна...

 

Не ме преправяй! Искам да съм себе си!

Във силите подкрепящи ме вярвам

и ти го виждаш... Като черен лебед съм -

различна съм, ранима, уникална...

 

Ако ме искаш, просто прегърни ме!

Не виждаш ли как в тебе се разтапям...

Помилвай ме, сълзите избърши ми,

накарай ме докрай да ти повярвам...

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??