20 abr 2012, 0:13

Не ме спирай 

  Poesía » De amor
600 0 0

Трябва ли да
искам
всеки път
да разбера кой
е правилният път

 

Надеждите мечтите
ти

 

Не ме спирай
искам до края
ако ли не -
поне знам  че
опитах от
теб

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??