Apr 20, 2012, 12:13 AM

Не ме спирай 

  Poetry » Love
606 0 0

Трябва ли да
искам
всеки път
да разбера кой
е правилният път

 

Надеждите мечтите
ти

 

Не ме спирай
искам до края
ако ли не -
поне знам  че
опитах от
теб

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??