Не ме сънувай
Не ме сънувай повече, недей,
не искам да си спомняш нищо,
не се обаждай повече, не смей,
аз знам, че всичко е излишно!
И сините очи ти забрави,
и любовта ми неразбрана,
отминаха онези светли дни
и само болката остана.
Аз нямам място в твоето сърце,
отдавна властва там лъжата,
далече са онези брегове
на любовта и красотата.
Не ме сънувай повече, недей,
не искам да си спомняш нищо,
не се обаждай повече, не смей,
аз знам, че всичко е излишно!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados