4 dic 2009, 16:58

Не ме търси 

  Poesía » De amor
1027 0 3



Не ме търси, ти няма как да ме откриеш
аз само в стиховете съм и в твоите мечти.
Не ме търси по улиците прашни,
недей поглежда в чуждите очи.
Не ме търси във синьото на мрака,
в студа на бялото не ме търси.
В изгряващите сутрини и във червени залези
не ще да ме откриеш ти.
Не ме търси във пролет, рано пукнала
и в летен зной не ме търси.
Не ме търси във пъстри есени.
Във снежни зимни нощи
и с трепети в сърцето
ти ме намери…

© Гергана Баракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??