Dec 4, 2009, 4:58 PM

Не ме търси 

  Poetry » Love
1019 0 3



Не ме търси, ти няма как да ме откриеш
аз само в стиховете съм и в твоите мечти.
Не ме търси по улиците прашни,
недей поглежда в чуждите очи.
Не ме търси във синьото на мрака,
в студа на бялото не ме търси.
В изгряващите сутрини и във червени залези
не ще да ме откриеш ти.
Не ме търси във пролет, рано пукнала
и в летен зной не ме търси.
Не ме търси във пъстри есени.
Във снежни зимни нощи
и с трепети в сърцето
ти ме намери…

© Гергана Баракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??