Не ме търси
във мен е пустош,
изгаряща
свирепа самота
палещото слънце,
мойта съвест
не остави от душата
и следа.
Чаках те
безкрайно дълго
в очите ми остана
празнота
устните застиваха
със твойто име
в него беше скрита
любовта.
Не ме търси,
във мене е Сахара
чувствата
са пясъкът отвят
пустинни ветрове
се гонят в надпревара
това сега е
новият ми свят.
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
Поздравления!