6 ene 2008, 19:33

Не ме търси 

  Poesía » De amor
749 0 2

Не ме търси

и повече не се обаждай.

Не влизай в мислите ми

и във моя сън.

Не ме преследвай

и не искай нищо,

аз нямам вече какво да ти дам.

Недей разкъсва моята душа,

назад не искам аз да се обръщам.

Към спомените няма да се връщам.

Живей живота както до сега

и не търси утеха ти при мен.

И ако при случайна среща

бликнат от очите ми сълзи,

недей да мислиш, че съм ти простила,

а знай,

сълзи на радост ще да са това!

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??