6.01.2008 г., 19:33 ч.

Не ме търси 

  Поезия » Любовна
708 0 2

Не ме търси

и повече не се обаждай.

Не влизай в мислите ми

и във моя сън.

Не ме преследвай

и не искай нищо,

аз нямам вече какво да ти дам.

Недей разкъсва моята душа,

назад не искам аз да се обръщам.

Към спомените няма да се връщам.

Живей живота както до сега

и не търси утеха ти при мен.

И ако при случайна среща

бликнат от очите ми сълзи,

недей да мислиш, че съм ти простила,

а знай,

сълзи на радост ще да са това!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??