21 dic 2013, 18:21

Не ме забравяй... 

  Poesía » De amor
680 0 2

Не ме забравяй ти, недей.

Не ме забравяй, не милей.

Не ме забравяй, не тъжи.

Не ме забравяй, ще боли.

Не ме забравяй, знай до теб ще съм.

Не ме забравяй, каквато съм.

Не ме забравяй, зная, болка си ми ти.

Не ме забравяй, колкото и да боли.

Не ме забравяй, знай че винаги ще бдя над теб в съня.

Не ме забравяй, макар и мъртва да съм аз сега...

© Веселина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??