Dec 21, 2013, 6:21 PM

Не ме забравяй... 

  Poetry » Love
679 0 2

Не ме забравяй ти, недей.

Не ме забравяй, не милей.

Не ме забравяй, не тъжи.

Не ме забравяй, ще боли.

Не ме забравяй, знай до теб ще съм.

Не ме забравяй, каквато съм.

Не ме забравяй, зная, болка си ми ти.

Не ме забравяй, колкото и да боли.

Не ме забравяй, знай че винаги ще бдя над теб в съня.

Не ме забравяй, макар и мъртва да съм аз сега...

© Веселина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??