Щастие мое, вече изгубено
как боли нашата раздяла,
дано получа някаква мощност,
за да издържа това наказание.
А ти отиди си и не питай
какво ще правя без теб,
радвай се на живота
и изобщо не мисли на мен.
© Александра Todos los derechos reservados