Mar 2, 2017, 7:54 PM

Не мисли за мен 

  Poetry » Love
907 0 0

Щастие мое, вече изгубено

как боли нашата раздяла,

дано получа някаква мощност,

за да издържа това наказание.

 

А ти отиди си и не питай

какво ще правя без теб,

радвай се на живота

и изобщо не мисли на мен.

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??