11 jun 2007, 17:32

Не мога 

  Poesía
667 0 3
Не мога с вятъра да се преборя,
не мога аз дъжда да спра,
сълза дори не мога да пророня,
без път пред мен не мога да вървя.
Не мога любовта си да забравя,
защото в мен живее тя,
мъката в морето ще удавя,
ще я покрие то с буйната вълна.
И тогава слънцето ще се пробуди
напук на мрачното небе,
всичко лошо ще прокуди
с усмивка златна като на дете.

© Анжела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??