Jun 11, 2007, 5:32 PM

Не мога 

  Poetry
663 0 3
Не мога с вятъра да се преборя,
не мога аз дъжда да спра,
сълза дори не мога да пророня,
без път пред мен не мога да вървя.
Не мога любовта си да забравя,
защото в мен живее тя,
мъката в морето ще удавя,
ще я покрие то с буйната вълна.
И тогава слънцето ще се пробуди
напук на мрачното небе,
всичко лошо ще прокуди
с усмивка златна като на дете.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??