29 dic 2007, 12:32

Не мога 

  Poesía » De amor
543 0 1

  Диша сърцето като река.

Спирам се, но не мога да те раня...

Липсва ми лицето ти.

Кожата сякаш е жива за мен.

 Усещам пулса на ехото.

Движа се, но мога ли да те забравя?

Сякаш съм топлината на нощта.

Сълзите са пълни с твойте прегръдки.

Полъха на свежест ме съживи на брега от любов.

Мъгла обвива мокрото тяло, а дъга обхожда тялото.

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??