30 may 2017, 13:04

Не мога 

  Poesía » De amor
347 0 2
Не искам да съм втората за теб,
да бъда твоята огризка.
Не искам да те виждам аз през ден,
да бъдеш всеки ден до мене искам!
Не искам да съм втората за теб,
а тя да бъде с тебе непрестанно.
Аз искам да си винаги до мен,
да ме обичаш както нея – постоянно.
Не искам да съм втората за теб,
не съм аз ничия подлога.
Избирай днес, за да останеш с мен,
защото да живея тъй – не мога!

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря сърдечно! Напоследък нямам време да публикувам, но ще се опитам да намеря такова! Поздрави
  • Привет, Антония.
    Радвам се да видя твое стихче.
    Хубаво е и много силно. Поздрави
Propuestas
: ??:??