Ах, как ми липсва твойто рамо
и топлия ти страстен дъх,
животът твой аз бях само,
и любовта ни сгряваше със топлия си полъх!
Защо тъгувам толкова за теб?
Аз срещнах другата любов,
но рамото е по-различно...
и той на всичко е за мен готов!!!
Какво ми липсва аз не зная
и времето ще ми подскаже
по-силната любов коя е?
Не мога аз да губя... май това е!
© Вили Todos los derechos reservados