26 jul 2005, 22:53

Не мога да мразя 

  Poesía
1066 0 1
Не мога да мразя очите,
които съм търсила.
Не мога да мразя ръцете,
които съм докосвала.
Не мога клетви да мълвя,
с устните, с които съм целувала.
И безразлично да шептя,
че всичко вече е минало.
Души, които са се търсили,
могат ли да мразят след това.
Ако от тях си е тръгнала любовта,
ако си е заминала просто така.
Няма място за омразата
в техните сърца.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??