10 oct 2019, 7:43

Не може 

  Poesía » Otra
901 2 2

Как би могло да има втори пламък
и втора клетва на едно сърце?
Веднъж когато жадно е горяло,
как би могло то някога да спре?

 

Как би могло да има втора мъка
и втора болка, втора самота?
Веднъж когато слънцето замръкне,
пак свети то през бялата луна.

 

Как би могло да има втора песен,
как може песента да има край?
Веднъж когато устните са честни,
не можеш да ги победиш с лъжа.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??