6 sept 2005, 16:07

Не можеш 

  Poesía
707 0 0
Не,не можеш да обичаш.
Не,не можеш да разбереш.
Можеш само да раняваш,не можеш обич да раздаваш.
Не можеш на чувства да отвърнеш.
Не разбираш ти какво е любовта.
Не знаеш какво е да обичаш-за теб е чувство непознато.
Не можеш да разбереш,че не мога просто да те забравя!

© Габриела Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??