10 sept 2006, 23:47

Не,моляте не тръгвай.. 

  Poesía
1185 0 3
Не,моля те, не тръгвай,
още малко при мене остани.
Толкова ми липсва твойто "Лека нощ",
и жадна оставам да видя твоите очи...

С думи само ме караш да полудявам,
а луда ли съм, се питам постоянно аз.
Влюбена съм, а не искам да принзнавам,
че изгубих си ума по тебе пак...

Може да съм малка, може и да съм хлапачка,
но в мислите ми като наркотик се ти заби.
За мен не си поредната играчка,
щастието мое днес си ти...

Прости слабостта ми,
но не знам защо без теб е трудно да се смея.
Сякаш жонглираш със моето сърце
а аз не мога без тебе да живея...

Не, моля те, не си отивай още,
секунда само остани.
Толкова красива е обичта ни нощем,
а когато те няма безумно боли...

Остани при мен, дори да не говориш ти.
Просто искам да знам, че си до мен.
С ръка избърса старите сълзи
и най-щастлива съм от този ден...

Остани при мен, макар и духом,
за да знам, че в нощта не съм сама.
Сърцата ни в безкрая ще се слеят
и тогва завинаги побеждава всичко Любовта

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??