Чета и си припомням всички думи,
които казвал си ми ти "любими".
Как могла съм да повярвам
на всичките: "Обичам те!" лъжливи.
Безразличието е равно на любов...
Отричаш го, но го доказваш!
Не, няма да съм слаба!
Играчка в твоите ръце? - ОТКАЗВАМ!!
© pisanonqkudeneshto Todos los derechos reservados
Бъди не играчка,а любима в нечии ръце...
И не бъди слаба!
Поздрав за красивия стих!