11 jun 2006, 11:47

НЕ... НЕ МОГА ЛЮБОВ ДА ТИ ДАМ... 

  Poesía
1163 0 22

         Не мога любов да ти дам


Две ръце ме жадуват с безумство и огън,
две очи ме рисуват богиня във храм,
но сърцето ми женско не тръпне със обич
и безмълвно копнее за нечий друг плам...

Мъжки устни треперят за моя целувка
и гальовно нашепват любовни слова,
а душата ми чака да сети милувка,
но от друга... друга душа...

Две сълзи се проронват за мене,
за несбъднат и шеметен блян,
влюбен мъж стои на колене,
но... не мога любов да му дам...


10.06.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??