2 may 2006, 22:32

Не,плача ..  

  Poesía
727 0 3

  Не, няма да плача!
  Не ще видиш във очите ми сълзи!...
  Не ще бъда повече слаба,
  а силна ще бъда, дори във нощта!...
  Не мога да си купя дори вината
  с тези сълзи... безброй!...
  "Сълзи" - за мен ще е вече дума чужда...
  на някакъв друг, странен език!...
  Не, благодаря... не искам да плача,
  и да чувам стенещия си глас във нощта...
 
 

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??