22 oct 2006, 11:45

Не плачи! 

  Poesía
615 0 1

Не плачиаз няма да се върна,

дори да молиш много силно за това.

Не ме мъчиаз няма да отвърна,

да хабя аз няма любовта!

Не ще те аз погледна

с онзи погледзамък,

дори и за последно

не ще руша аз ледения пламък.

Не плачи- ти няма да ме имаш,

не ще целунеш моите очи.

Дори да молиш и да ме целуваш,

в сърцето ми не ще се върнеш ти!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това определено ми напомни някои неща... Макар и тъжни, спомените са красиви! Благодаря, че ги провокира с този прекрасен стих!!!
Propuestas
: ??:??