3 ago 2016, 10:01  

(не)Пораснал свят 

  Poesía » Otra
812 0 5

През сърцето минава любов,

но във тялото скита умора,

мисълта ни е скритият зов,

който шепне, че още сме хора.

 

© Силвена Гоман Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??