Aug 3, 2016, 10:01 AM  

(не)Пораснал свят 

  Poetry » Other
694 0 5

През сърцето минава любов,

но във тялото скита умора,

мисълта ни е скритият зов,

който шепне, че още сме хора.

 

© Силвена Гоман All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??